Jag testar My Heritage´s AI Time Machine

 

AI Time Machine är en ganska rolig funktion som My Heritage erbjuder sina användare. Med detta verktyg får man möjlighet att ”glutta” tillbaka i historien och se hur man kanske hade sett ut, om man levt i en annan tid.

Verktyget AI Time Machine skapar, med hjälp av den nya AI-tekniken (artificiell intelligens), bilder med influenser från olika tidsepoker som ger en vink om hur man kanske hade sett ut om man hade levt bland egyptiska faraoner, under renässansen, vikingatiden, romarriket och många andra tidsepoker.



AI Time Machine är enkelt att använda. Jag laddade upp några foton på mig själv och vips hade jag förvandlats till en naturnära vikingakvinna, butter sjöfarare, tjusig 50-tals brud, aztec-kvinna och mycket mer. Resultatet är väldigt varierande. På vissa bilder känner jag (nästan) igen mig själv, på andra, inte alls.


Det här är en funktion man kan roa sig med någon gång när man har en stund över. Om inte annat lär man få en trevlig stund och ett riktigt gott skratt när man ser de fantasifulla AI-bilderna.




AI Time Machine är kostnadsfritt att prova på men antalet bilder som kan genereras är begränsat.
Verktyget ingår i abonnemanget om man är betalande medlem.

När bilderna är färdiga kan man enkelt ladda ned dem och spara i datorn eller mobilen. Här kan du läsa mer om hur man använder AI Time Machine.

Lämna en kommentar