Behöver du hjälp med din släktforskning?

Har du kört fast i din släktforskning och behöver hjälp att komma vidare?
Eller behöver du kanske hjälp att släktforska från ”start” och att skapa ett släktträd?
Kontakta mig gärna så hjälper jag dig.

Släktforskning och historia ligger mig varmt om hjärtat och jag har många års erfarenhet. Kontakt: forskningwijk(snabela)gmail.com

”En fantastiskt duktig, entusiastisk och historiskt påläst släktforskare som jag fått stor hjälp av! Vi hade knapphändig information om min gammelmorfars släkt där en oäkta son stökade till det. Efter många försök att komma vidare kom jag i kontakt med Helena och några dagar senare var mysteriet löst, allt stod ju i kyrkoböckerna men det krävdes en erfaren och smart släktforskare för att hitta det och jag är så tacksam för den fina hjälpen!/Emma”