35 år vid kyrkböckerna

När jag började släktforska som 20-åring och fick kontakt med snälla och erfarna forskare så fick jag några varningens ord och goda råd på vägen. En person sa att jag skulle vara lite försiktigt och helst inte ge mig in i detta eftersom släktforskning är väldigt beroendeframkallande. Det är svårt att sluta när man väl har börjat. En annan släktforskare önskade mig varmt välkommen i klubben av knasbollar och skrev ”Man måste vara lite knäpp för att släktforska. Välkommen och Lycka till!”

Det var 35 år sedan jag fick dessa snälla och vänliga råd och jag har insett att de båda hade så rätt 🙂

Jag grävde i min historia och var då 32 år. Västmanlands Folkblad, januari 2000

 

Tanten gräver fortfarande för fullt 🙂 Allas veckotidning april 2022

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s