Varje dag har varit den lyckligaste i mitt liv

 

Sandra Li. Foto: Björn Wijk

Det var inte alls så länge sedan som hon låg i min famn första gången en solig förmiddag i oktober. Jag betraktade det lilla barnet och fylldes av sådan lycka och tacksamhet. Det var första dagen på vår resa tillsammans och varje dag sedan dess, har varit den lyckligaste i mitt liv ❤ Klockan var 10.38 den soliga oktoberförmiddag 2003 när hon föddes, min älskade flicka. Härom veckan fyllde hon 18 år. När barnen blir vuxna inser man hur snabbt tiden flyger iväg 🙂 

Sandra och jagSandra

Bror Johan och Sandra i London

 

 

 

2 reaktioner på ”Varje dag har varit den lyckligaste i mitt liv

  1. Mitt släktträd, Mitt Namn är.Eric.Nilsson.Från Sverige, Fick jag o min släkt reddan på att en av grenarna på Släkt trädet,Står det att jag har Kungligt på mitt Träd från..HARALD.BLÅTAND, SÅ JAG ÄR JU KUNGLIGT BLOD I MIG FICK JAG REDA PÅ MITT SLÄKTTRÄD..
    JA SÄNDER DETTA HÄR FÖR MIN KÄRA MANS SIDA AV DET JAG HAR FÅTT REDA PÅ OM, ATT JAG HAR FÅTT KUNGLIGT, BLOD I MIN MAN SIDA .. ERIC.NILSSON..
    JAG SKULLE VILJA TRÄFFA DROTTNINGEN AV DENMARK,SÅ HON FÅTT REDA PÅ DET HÄR, DET BLIR JU BARA MERRA SPÄNING AV DET HÄR.. ATT HAN ÄR JU KUNGLIGT FURSTE I SIG…MVH: ERIC NILSSON..

  2. Helena Bure Wijk

    Så spännande saker ni har hittat Anette och Eric! ❤ Släktforskning är så intressant och man kan verkligen hitta oväntade och spännande saker i släktgrenarna. Önskar er varmt Lycka till med er fortsatta forskning. Kram ❤
    Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s