Äntligen!

Efter en lång tid med restriktioner ska det bli så roligt att få besöka Västra Mälardalens Släktforskare i Köping den 15 februari 2022! Efter årsmötesförhandlingarna berättar jag om de trollkunniga kvinnorna i fornnordisk tid och om häxjakten under 1600-talet.

”När Helena hade släktforskat några år upptäckte hon att många anmödrar hade blivit avrättade för trolldom på 1600-talet. Det väckte hennes intresse för en både spännande och skrämmande ”häxforskning”. Historia är ett ämne som ligger Helena varmt om hjärtat. Hon har en magister i religionsvetenskap och teologi och forskar bland annat om de nordiska häxprocesserna och förkristen folktro”. (Västra Mälardalens Släktforskare)

Varmt välkomna! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s